Amuse bouche:
Truskawki | czekolada | czarny pieprz
Sałatka:
Ośmiornica | bukiet sałat | pomarańcza | gruszka | warzywa |
vinaigrette | chleb zająca
Zupa:
Homarowy bisque | crème fraiche | kawior z pstrąga |
oliwa szczypiorkowa
Przystawka:
Gravlax z łososia | puree z jabłka | pieczony burak |
piklowana szalotka | ogórek kompresowany w ginie | oliwa koperkowa
Danie główne:
Polędwica z dorsza | puree z pasternaku | pieczony topinambur |
skorzonera | marynowana gorczyca | sos veloute
Deser:
Tiramisu | śliwowica | temperowana czekolada | sos z owoców leśnych
* do obu setów proponujemy w wyjątkowej cenie WINO
– Cava Mirgin Brut Nature Rose lub White 79,00 zł
Zamówienia na sety walentynkowe przyjmujemy do 10 lutego. Dostawa lub obiór 14 lutego.
Zamówienia składać można telefonicznie: 791 066 000, poprzez FB lub nasz sklep. Potwierdzeniem złożonego zamówienia jest przedpłata w wysokości 100%.